FranceUK Italy Germany


Manifest Brut

Homo sapiens sapiens verscheen 200.000 jaar geleden.


Op een gegeven moment voelt hij de behoefte om anders zich te uiten.Tot die tijd was hij in staat om geluiden en gebruik gebaren te articuleren maar hij ontdekte dat het merk van steenkool kan een communicatie-instrument om het afdrukken te maken op de rotsen van tekens en beelden die putten uit zijn eigen perceptie van de wereld om hem heen zijn.

Inderdaad, zodra hij zijn ogen draaide zich naar de hemel, zal hij niet stoppen om zijn omgeving te observeren. Met verschillende interpretaties en tekenen dat hij zal vertrekken op de rotsen, zal hij beter van de wereld begrijpen. Hij probeerde vervolgens een eerlijke wijze van samenwerking tussen zichzelf en de wereld aan de eisen van elkaar te voldoen en met respect voor de diversiteit van de soorten.

Deze principes zijn universeel en kan niet worden gesplitst. Ze zijn geboren en sterven met ons. Zeker nu het systeem wil deze principes te devalueren of zelfs te vernietigen met een vluchtige markt vol met beelden en dictatoriale informatie.

We moeten sterk vechten om onze complete vrijheid terug te nemen en remmen met kracht het vooruit van de destructieve markt en zijn intellectuelen handlangers. Ten dienste zijn van zijn eigen geweten, zoeken naar universele harmonie die verdelen in plaats van verenigen. Een getuige van dit moment en bemiddelaar van de toekomst. Een toekomst waarin iedereen deelnemers zou zijn. De aandacht bewakers zijn die de fundamentele rechten van de mens en de natuur respecteren. Keer terug naar de oorsprong en oude passies, eenvoud en warmte. De eigenaren van onze acties en eerlijke medewerkers zijn met onze partners in die we de eenheid en vrijheid zullen zien.

 

De brut-beweging (terug naar de oorsprong) heeft drie doelstellingen.

 

De eerste en belangrijkste is de onafhankelijkheid van de kunstenaar. Een radicale breuk maken met de geprogrammeerde stereotypeer visie van de markt die onze dromen, onze ideeën en de kennis van de kunstenaar heeft gestolen.
De markt zet ons altijd onder commercial druk te staan . Het dwingt ons te volgen het legde culturele project van een eenzijdige  systeem waar de enige winnaars zijn degenen die manipuleren van de markt. Ze modellen hun jonge intellectuelen met leugens en vleierij die bereid zijn om hun culturele capaciteiten aan dienst van deze manipulatoren.

 

De tweede doelstelling is hoe om te vechten tegen de indringers en hoe barricades op te bouwen om hun aanvallen en chantage te blokkeren. De oplossing is het vrij beheer van onze kennis via onafhankelijke en alternatieve kanalen in de enige toewijding plaatsen zoals musea en kunstgalerijen. Deze en de kunst critici beweren om te oordelen de waarden en andermans eigendom als de vrucht van hun onbetwiste “scout talent”. Ze zwellen hun bankrekeningen en maken plezier van de democratie. 

Het moet de rol van de tentoonstellingsruimtes en hun aanbidding advocaten krimpen zijn en doordat alle leden om de gedachte te benaderen en over na te denken en uiteindelijk deel gaan uitmaken van een dialoog die waarschijnlijk reflecties van de voorstellen en gemeenschap resoluties kan maken. Iedereen gunstig zou zijn en zou het plezier van het samen zijn te vinden. We voelen ons weer de echte solidariteit en een integraal deel zijn van een bedrijf dat denkt en handelt voor het algemeen belang.

 

De derde doelstelling is de totale weigering van het liggen systeem tot zijn fundamentele basis in twijfel maken. Rimbaud zei: "En nu dat  ik alles heb geleerd, heb ik de behoefte om alles af te leren.". Hij liegt alsof hij ademt. Velen hebben een volledig persoonlijkheid op leugens opzetten. Sommigen spreken van afleveringen van hun leven dat ze nooit hebben geleefd. Maar doordat ze van het vertellen, herinneringen die zo ingebed zijn in hun geheugen ze zelf niet weten of ze echt zijn of het verzinsel van hun verbeelding. Vaak de leugens hebben een belangrijke plaats in hun leven maar doordat ze het vertellen, de herinneringen zijn zo ingebed in hun geheugen dat ze zelf niet weten of ze echt zijn of het verzinsel van hun verbeelding zijn. Hij ligt indien het is niet nodig. Hij wordt gedwongen te liegen omdat er veelangsten, compromissen en continue chantage zijn. Hij ligt om een ruimte in te nemen en om geaccepteerd binnen de eigen gemeenschap te worden, om een rol of positie in de maatschappij te krijgen, om een sociale status te krijgen dat hij kan niet overweg en dat maakt hem de contact met de werkelijkheid verliezen. Hij ligt bij zichzelf, waaruit blijkt dat gebrek aan vertrouwen in hem en hij realiseert zich niet dat hij geen deel meer uitmaakt maar dat hij is een gevangene van zijn eigen creatie die zijn lot beslissen. Daarom als we weigeren zijn leer, is het mogelijk om af te stappen van ons beledigen leven en ons te leiden tot de dood met waardigheid. We vragen niet het onmogelijke, maar om te begrijpen en te luisteren naar je hart. Je ziet dat beetje bij beetje met kleine veranderingen en weerstand, kunnen we het ontaarden systeem omkeren en een beter systeem te opbouwen dat zal voldoen aan onze behoeften en geeft ons onze gestolen waardigheid terug.

 

                                                      RINO TELARO en MICHAEL BEAUVENT


   

Comment devenir membre et participer aux activités du mouvement.

   

How to register and participate in the activities of the movement.

   

Come iscriversi e partecipare alle attività del movimento.

   
© Manifesto Brut